Contacteaza-ne

Strada Nordului 2-4, 600240, Bacău, Romania. (GPS: Introduce: Strada Bucovinei 4,Bacău)

Despre noi

Hostel Holland, experiența calității serviciilor olandeze în Bacău

Înființat în 2011, Hostel Holland este unul dintre proiectele implementate în Bacău de către Asociația Betania. Calitatea la standarde occidentale și prețurile rezonabile se combină într-un tot care contribuie decisiv la crearea unei experiențe plăcute la costuri minime.

Hostel Holland contribuie la susținerea financiară a proiectelor sociale derulate de Betania, fiind în acest sens parte a structurilor economice ale organizației alături de Magazinul SH din curtea sediului central (str. Nordului nr. 19 bis) și de Ferma de Capre Bettine din județul Vaslui.

Pe lângă experiența în mod garantat plăcută, o vizită la Hostel Holland este un gest de ajutor pentru beneficiarii serviciilor oferite de Asociația Betania: terapie pentru copii cu autism, integrarea tinerilor care provin din centre de plasament, servicii de recuperare pentru persoane cu dizabilități etc. Pentru detalii privind proiectele pe care le puteți susține vizitând Hostel Holland, vă rugăm să accesați pagina https://www.asociatiabetania.ro/ro/

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Hostel Holland